2015-06-21 18:13:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Lassan indul a nap

Napi horoszkóp június 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ha eddig hagyta, hogy a munkája háttérbe szoríthassa a szívügyeket, most pótolhatja a mulasztásait. Próbáljon meg minél gyengédebb és érzelmesebb lenni. Most a vágyai mások karjaiba is vezethetik, nemcsak a partneréhez...

Bika: IV. 20. - V. 20.
A munka területének uralkodó bolygója együtt áll a Jupiterrel. Ma barátságosan köszönti a kollégáit, örülni fog a találkozásnak, és keresni fogja a lehetőségeket, hogy örömet szerezzen nekik.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A hét első napján ne várjon kiemelkedő eseményeket. Lehet, hogy szürke és unalmas nap lesz, ön pedig nagyon fáradt, és úgy érzi, mintha egy gályán kellene dolgoznia. Használja ki ezt a nyugodt napot arra, hogy rendbe szedje a gondolatait, erre máskor úgysincs soha ideje.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Szerencsés, ha éppen a nyári szabadságát töltheti, a munkahelyén ugyanis ma nem lesz lehetőség a lazításra. Szeretetre, melegségre vágyik a partnerkapcsolatában, de mégsem reagál megfelelően, ha a párja vallomást tesz...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A környezetében mindenki lankadt, és legszívesebben a kisujjukat sem mozdítják. Mivel senki más nem gondolkozik, előnyre tehet szert a szellemi frissességével. Az ötleteinek csak egy részét tegye közkinccsé, a többit tegye félre későbbre. Elsősorban az elméleti munkára összpontosítson, s bízza a megvalósítást a szabadságról kipihenten visszaérkező kollégákra.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Rendkívül lassan indul el ez a nap, mintha minden és mindenki négy-öt órával tovább aludna. Meg lesz ennek a böjtje: főnökei néhány óra alatt akarják behozni mindazt, amire az egész nap is kevés lett volna.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Néhány telefonhívás teszi mozgalmassá a napját: üzenetek, hírek, tennivalók tömkelege zúdul a nyakába. Próbáljon meg higgadt fejjel felállítani egy fontossági sorrendet, és ezután belevágni a sűrűjébe.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Korábbi meggondolatlan lépéseinek most kárát láthatja. Ha többször is megváltoztatta a véleményét, akkor megrendült az önbe vetett bizalom, amit nem lesz könnyű visszaszerezni...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nyugalmasnak ígérkezik ez a nap. Ma képes lesz az elmélyült munkára, és a hosszú, tartalmas beszélgetésekre. Ha most szabadságon van, vigyázzon fokozottan az egészségére!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Lelke szomorúságán enyhíthet, ha a földből fakadó életre fordítja a figyelmét. Ha van egy kis kertje, kerítsen sort a másodvetésre, ha nincs, akkor a szobanövényeit ültesse át.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma a legártalmatlanabb megjegyzésben is támadást vél felfedezni, és minden jószándékú ajánlatban csapdát sejt. A leghelyesebb, ha egyedül tölti az idejét, este pedig mielőbb lefekszik aludni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Egyik napról a másikra senkinek sem sikerülhet megváltozni, főleg az alapvető tulajdonságait illetően. Az is valami, ha megpróbál legalább egy kis lépést tenni a változás útján.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: